Referenties

Tom heeft voor mij het manuscript ‘Gewoon Laura’ geredigeerd. Ontzettend blij met het eindresultaat en samenwerking. Wat ik heel fijn vond, is dat hij mij meetrok het leerproces in. Duidelijk leerde ik mijn ‘struikelblokken’. Mocht het manuscript een uitgever vinden, dan laat ik hem zeker het tweede deel
redigeren.
– Martina Branger –

Ik heb fijn samengewerkt met Tom. Duidelijke feedback, goede correcties en op tijd geleverd. En dat alles tegen een scherp tarief.
– Ingrid Jekel –

In de afgelopen periode heeft Tom veel bijzondere correcties in verschillende documenten voor mij gedaan. Ik zou Tom graag aanraden, aangezien hij zijn werk doet is zoals het hoort. Alle gecorrigeerde werk wordt afgeleverd op de afgesproken moment en dat maakt het heel bijzonder. Rekening houden dat de correcties aan mijn documenten op tijd klaar zijn is een geruststellend gevoel. En daar hou ik van!
– A. Ortega –

Ik ben je enorm dankbaar voor je hulp je geduld je inzet. Iedere keer weer helpen… zonder jou hulp waren mijn boeken er niet gekomen. Zo ook de afspraken, ik kon er 100% op vertrouwen, dank je. Ik kom zeker graag bij jou terug.. dank je wel.
– S. van den Hurk –

Inmiddels heb ik twee jaar een zeer prettige samenwerking met Tom.
Tom werkt netjes en gestructureerd, dat heb ik nodig.
Ik ben ontzettend blij dat ik Tom heb leren kennen. Wanneer het om adhoc zaken gaat kan ik hem altijd benaderen.
Het lukt niet altijd om het werk op dat moment doen maar, daar heb ik alle begrip voor.
Hij zorgt wel altijd dat het correctie werk binnen de gestelde norm af is en daar heeft hij mij nooit in teleurgesteld.
Tom dank je wel!

– Nelly –

Heel erg bedankt voor de moeite. Ik denk dat wij vaker kunnen samenwerken in de toekomst. Ik vond het heel aardig van u dat u eerst een gedeelte gratis wilde nakijken. Andere redacteurs reageerden nogal een beetje vreemd toen ik ze met de vraag benaderde of ze eerst een gedeelte vrijblijvend zouden willen redigeren. U reageerde positief en ging ermee akkoord. Dat vond ik heel vriendelijk van uw kant.
– A. Kresovic –

De diensten zijn snel, duidelijk en accuraat.
Verder word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Ik ben zeer tevreden.

– Raymond Steenwijk –

Voor het schrijven van het verslag wist ik het: inhoudelijk zal het wel kloppen maar krijg commentaar op de grammatica. Mijn gevoel klopte, inhoudelijk is het verslag goedgekeurd maar de grammatica was zeer slecht. Met behulp van deze website heb ik het verslag op meer dan voldoende niveau gekregen.
Super bedankt voor de samenwerking, als snel moest, was het ook snel. In de toekomst wil ik nog een keer gebruik maken van je vaardigheden.

– Rodé Hulmu-

Snel, betrouwbaar, to the point en goedkoop. Precies wat ik verwachte toen ik de website zag. Bedankt!
– A. El Kaboui –

Over de samenwerking voor deze opdracht ben ik zeker tevreden. Het was nogal een haast klus en dan is het meer dan prettig dat een afspraak ook een afspraak blijkt te zijn. Nogmaals mijn dank hiervoor. Andere redigeeropdrachten sluit ik zeker niet uit.
– Eric Bakker –

Bedankt voor het corrigeren en redigeren van mijn kopy. Het ziet er keurig uit ik kan niet anders zeggen. Als ik nog meer te corrigeren heb kom ik graag weer bij je terug.
– Gerrie van den Wollenberg –

Ben zeer te spreken over de kwaliteit van het geredigeerde rapport. Tijdens het schrijven zie ik bepaalde fouten niet en spelling is niet mn sterkste kant.
Snel resultaat en een zeer scherp tarief ik raad je zeker aan bij vrienden en bekenden.

– Jaap van Es –

Neem contact op

Benieuwd naar een gratis advies? Stuur een pagina op en ik corrigeer deze vrijblijvend.

Neem contact op
(Antwoord binnen 24 uur. Ruim 250 tevreden klanten gingen je voor)