Referenties

Heel erg bedankt voor de moeite. Ik denk dat wij vaker kunnen samenwerken in de toekomst. Ik vond het heel aardig van u dat u eerst een gedeelte gratis wilde nakijken. Andere redacteurs reageerden nogal een beetje vreemd toen ik ze met de vraag benaderde of ze eerst een gedeelte vrijblijvend zouden willen redigeren. U reageerde positief en ging ermee akkoord. Dat vond ik heel vriendelijk van uw kant.
- A. Kresovic -

De diensten zijn snel, duidelijk en accuraat.
Verder word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Ik ben zeer tevreden.

- Raymond Steenwijk -

Voor het schrijven van het verslag wist ik het: inhoudelijk zal het wel kloppen maar krijg commentaar op de grammatica. Mijn gevoel klopte, inhoudelijk is het verslag goedgekeurd maar de grammatica was zeer slecht. Met behulp van deze website heb ik het verslag op meer dan voldoende niveau gekregen.
Super bedankt voor de samenwerking, als snel moest, was het ook snel. In de toekomst wil ik nog een keer gebruik maken van je vaardigheden.

- Rodé Hulmu-

Snel, betrouwbaar, to the point en goedkoop. Precies wat ik verwachte toen ik de website zag. Bedankt!
- A. El Kaboui -

Over de samenwerking voor deze opdracht ben ik zeker tevreden. Het was nogal een haast klus en dan is het meer dan prettig dat een afspraak ook een afspraak blijkt te zijn. Nogmaals mijn dank hiervoor. Andere redigeeropdrachten sluit ik zeker niet uit.
- Eric Bakker -

Bedankt voor het corrigeren en redigeren van mijn kopy. Het ziet er keurig uit ik kan niet anders zeggen. Als ik nog meer te corrigeren heb kom ik graag weer bij je terug.
- Gerrie van den Wollenberg -

Ben zeer te spreken over de kwaliteit van het geredigeerde rapport. Tijdens het schrijven zie ik bepaalde fouten niet en spelling is niet mn sterkste kant.
Snel resultaat en een zeer scherp tarief ik raad je zeker aan bij vrienden en bekenden.

- Jaap van Es -


Benieuwd naar een gratis advies? Stuur een pagina op en ik corrigeer deze vrijblijvend.

(Ruim 150 tevreden klanten gingen je voor)